top of page

Exitós debut de LaLiga Genuine Santander 22-23 a Tarragona

Més de 700 jugadores i jugadors de 44 equips van disputar un total de 66 partits al nostre territori

La fase tarragonina de la 5a edició de LaLiga Genuine Santander va ser una satisfacció per a tots els participants. Els 44 equips, el Voluntariat Grana, l’organització, els escenaris escollits, les famílies, els centenars d’aficionats… Tots van gaudir d’aquesta competició única i fantàstica, impulsada pel Nàstic, que hem viscut al nostre territori.


El divendres 11/11 es feia la inauguració al Nou Estadi Costa Daurada amb la desfilada dels 44 equips participants i els parlaments del president de LaLiga, Javier Tebas, i el president del Gimnàstic de Tarragona, SAD, Josep Maria Andreu.

A Tarragona arrencava un cap de setmana de futbol i agermanament entre els protagonistes; per continuar l’esport al Futbol Salou Sports Center amb un total de 66 partits disputats entre els més de 700 jugadors, amb els suport dels més de 300 voluntaris locals, que van participar activament en aquest inici de temporada 2022-2023.

El Nàstic Genuine, dirigit per Rafel Magrinyà va competir i també compartir partits amb el Córdoba CF, l’Elche CF i el Fundación Málaga. A més, el Centre de Convencions de PortAventura World va acollir la final de la 2a edició del Genuine Talent. L’actuació dels capitans grana, Rubén Almazán i Álvaro Cano, els va permetre aconseguir la segona posició del show més genuí. Una edició que va proclamar a la UD Almería com el millor.

Cal destacar també l’excel·lent feina dels voluntaris provinent dels diferents col·lectius: col·laboradors de BASF, Voluntariat Grana BASF, Col·legi Sant Pau Apòstol, Institut Antoni Martí Franquès, Col·legi Dominiques Tarragona, Col·legi Mare Nostrum, La Salle Tarragona i Camp Joliu. Tots ells han format part del Voluntariat Grana, que impulsa el club i BASF, encarregant-se del suport a les 44 expedicions que es van aplegar al torneig.

Un cop disputada aquesta primera fase, la següent es dividirà entre Barcelona i Bilbao, amb el RCD Espanyol i l’Athletic Club com a equips amfitrions en els mesos de febrer i març.


Comments


bottom of page