top of page

Experiències Marítimes Inoblidables

Nàutic Parc, la teva destinació d¡oci a la Costa Daurada i al Delta de l'Ebre

Des de l'any 2001, hem centrat els nostres esforços en especialitzar la nostra destinació en el turisme al mar, convertint-nos en un punt de referència tant a nivell nacional com internacional en termes d'oci a l'aigua. Amb Nàutic Parc Costa Daurada i Terres de l'Ebre, l'estiu esdevé sinònim de mar, platja, llibertat, salut i, sobretot, diversió. Les nostres activitats nàutiques et permetran respirar l'aire marítim mentre et diverteixes amb les diferents propostes que tenim per a oferir, sempre amb un fort compromís amb el respecte al medi ambient i la sostenibilitat.

T'oferim una àmplia gamma d'activitats modernes, innovadores i relaxades, perfectes per a gaudir amb amics, parella o família. Aquest estiu, assegurem la diversió i l'entreteniment al mar amb Nàutic Parc, amb més de 22 anys d'experiència en activitats nàutiques. T'animem a explorar gairebé un centenar de quilòmetres de litoral a la Costa Daurada i al Delta de l'Ebre, passant per poblacions com Salou, Cambrils, Mont-roig i Miami Platja, l'Hospitalet de l'Infant, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i Deltebre.


Per a nosaltres, el mar és sinònim de viure emocions. T'oferim una forma d'oci diferent, saludable i a l'aire lliure, que complementa a la perfecció unes vacances actives a la Costa Daurada i al Delta de l'Ebre. Les nostres activitats estan adaptades a totes les edats i capacitats, amb l'objectiu de generar emocions que es converteixin en els millors records de les teves vacances.


Descobreix el ventall d'experiències que oferim a través del nostre lloc web, www.nauticparc.com. A més d'obtenir informació en temps real, podràs confirmar les teves activitats immediatament. Et proposem immersions al fons del mar per descobrir les tonyines (experiència Tuna Tour), magnífiques excursions nàutiques en indrets màgics amb postes de sol impressionants, i rutes precioses pels voltants del Parc Natural del Delta, on podràs degustar ostres i musclos cultivats a la badia del Fangar. Tot això, a només un clic de distància...


Finalment, amb l'objectiu de trencar l'estacionalitat de l'any, Nàutic Parc s'ha convertit en el referent per a l'especialització en l'acollida de grups de diverses tipologies. Sigui per a estudiants, joves o empreses, som la opció ideal per a tots ells.


!nforma´t

Comments


bottom of page