top of page

Juanan Fernández Ramos

Mai hi ha una segona oportunitat per a una primera impressió

Quan ACTIVA’T em va proposar fer el pròleg de la seva revista, no vaig poder dir que no, però haig d’admetre que em va generar una “pressió” que no esperava.


Conec el projecte des de la seva idea inicial, conec al seu equip des de fa alguna cosa més de 16 anys i quan un projecte es fa des del cor, el resultat és, èxit!


He tingut a les meves mans diverses edicions d’aquesta revista, i sincerament, m’agrada veure que algú editi una revista d’aquesta índole. Esport, salut, nutrició, …


Tinc 50 anys, casat i amb dues filles meravelloses que al costat de la nostra preciosa Labrador NUR configuren la nostra bonica família. Sóc Graduat en Prevenció i Seguretat Integral i PDD per ESADE. Fa 16 anys, sent director Regional d’una multinacional, en la qual portava 8 anys treballant i gestionant més de 300 persones, vaig decidir deixar tot i de manera radical, vaig canviar 100% la meva vida. Em vaig adonar que l’èxit extern no significa res tret que tinguis èxit intern. Vaig fer de la meva passió la meva professió, i avui puc afirmar que el dia que fas de la teva passió el teu treball, deixes de treballar.


“Do what you love and you never work again”


L’esport és el meu estil de vida i no concebo la vida sense esport. L’esport és passió, és inclusió, esforç, sacrifici, superació, respecte, disciplina, l’esport és meravellós i des d’aquí us animo a la seva pràctica.


Crec que tots hem pres consciència, sobretot després de la pandèmia, de la importància de l’activitat física, de la nutrició, de la Salut i ACTIVA’T és un exemple d’oportunitat. Han tret una revista interessantíssima la qual desitjo que tingui gran salut i entre tots posem el nostre granet de sorra perquè continuï creixent i aconsegueixi èxit, un èxit, merescut.


Un dels principals valors de l’esport és la perseverança, així que a seguir així, equip ACTIVA’T!Fundador i propietari · Running Solutions · Quality Manager (Sud d’Europa i Sud Amèrica) ·

Challenge Family · Docent de Ciències

Comments


bottom of page