top of page

Aleix Rom i Queral

Representant Territorial de l’Esport a Catalunya


Activa’t reflecteix l'esperit i la passió esportiva que impregna les comarques tarragonines, un territori viu que s’ha convertit en un referent de l’activitat física i esportiva del nostre país. I, en aquesta nova edició de la revista, trobareu una àmplia mostra d’això en forma d'articles i entrevistes relacionades amb l’esport i la salut.


Des de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física volem expressar el nostre reconeixement i agraïment als esportistes, entrenadors, clubs, institucions i totes les persones que nodreixen aquesta publicació. Sou vosaltres qui feu possible que el Camp de Tarragona sigui una joia esportiva reconeguda internacionalment i que abraça des de la pràctica esportiva d’oci i saludable fins a la competició d’alt nivell. I, als que encara no en formeu part: no patiu, hi sou a temps i hi trobareu altres persones que com vosaltres els mou l’esport i la salut.

La responsabilitat de mantenir en benestar el teixit esportiu és compartida: des de l'apassionat aficionat fins als professionals de l'esport de competició, tothom té un inestimable lloc en aquest engranatge.


Que aquesta publicació serveixi per connectar-nos encara més, despertant emoció i ganes de transformació. L'esport no només ens ajuda a mantenir-nos sans i actius, sinó que també ens ensenya valors com el treball en equip, la superació personal i la disciplina. A través d'aquesta revista, convido a tots els lectors fer-se seus aquest esperit esportiu i convertir-lo en part del seu dia a dia.


Us convidem a gaudir d'aquesta nova edició i a seguir en moviment cap a un futur més sa: activa’t!



Pròleg


bottom of page