top of page

Qui som?

¿Quienes somos?

L'interès per cuidar-se, per portar una vida sana i per fer esport ha augmentat en els últims anys d  ́una manera exponencial. A la societat cada vegada més, importa saber què està menjant, els gimnasos i els clubs estan més concorreguts que mai, i els professionals de la salut estan en formació constant a causa dels grans avanços científics en matèria de salut.

 

Cuidar-se és una de les motivacions que més ha aparegut en la població i tenir cura d'un mateix depèn, en un gran percentatge, de l  ́alimentació i de l  ́esport. Avui dia, la societat és cada cop més conscient de la importància de cuidar el cos i la ment. Així neix Activa’t, com a estímul i resposta a les inquietuds de la població. Amb el propòsit d’accionar i motivar voluntats que ens activin.

mujer-sosteniendo-revista-maqueta copia.jpg

Deporte, Salud & Nutrición

Esport, Salut & Nutrició

metodologi

Creant notes atractives, articles o publicitat d’interès Esportiu, Mèdic, de Salut i Nutrició. Aspectes funcionals i de rellevància en el context social actual. A Activa’t hi participen esportistes, nutricionistes i metges de la zona, explicant les seves experiències, consells i compartint els seus coneixements.

Un entorn ric i didàctic, perfecte per aconseguir més presència d'imatge, informar al teu públic o comunicar les últimes novetats, arribar a la població del territoria interessada en esport, salut i nutrició; despertar interés i curiositat, fer que es teus clients segueixin les teves recomanacions, arribar a més públic i  localitzar aquells que tant necessiten els teus serveis.

Redactors, dissenyadors, especialistes en màrqueting, psicòlegs, comptables i comercials. Treballem en equip per fer d’aquesta nova publicació la millor eina per donar a conèixer l’Esport, la Salut i la Nutrició.

 

Activa’t té veu pròpia. Aquesta veu estarà representada per un equip de treball multidisciplinari amb l’objectiu d’oferir informació a persones interessades de consumir informació, productes i serveis.

Activa-¦t_OK.png

està buscant

 professionals com tu

Comparteixes la nostra manera d'entendre la vida?

Creus que l'esport, la salut i la nutrició son fonamentals per una vida plena?

Si pertanys al món de l'Esport, la Salut o la Nutrició i voldries formar part de les properes edicions de la revista, fes "click" i demana tota la informació sobre les tarifes publicitàries:

bottom of page