top of page

Cap a un restaurant saludable i sostenible

Ja fa temps que els consumidors trien una alimentació saludable, però cada cop més busquen que també sigui sostenible. Perquè menjar és un plaer, però també un acte de responsabilitat mediambiental i, com a proveïdors d’experiències gastronòmiques, hem de tendir cap a una restauració conscient.

Reduir, reciclar, reutilitzar i reaprofitar són les bases de l’economia circular i també són les R que augmentaran el nostre valor generant el menor impacte ambiental. I és que, al nostre sector, la petjada de carboni que emetem està lligada a múltiples accions directes i indirectes que realitzem; com el producte que escollim, els residus que generem, el malbaratament alimentari que produïm o el transport que utilitzem.

Amb petits canvis en la selecció del producte, la gestió de personal o la cura dels processos, ens podem convertir en model d'inspiració i posicionar el nostre sector com a referent en la construcció d’un futur més saludable i que millori la qualitat de vida de les persones.


Des de l’àrea de restauració i sostenibilitat de l'AEHT, en col·laboració amb Restaurantes Sostenibles, ajudem als nostres socis i sòcies a implementar processos fàcils que els acompanyin en aquest camí col·lectiu cap a la sostenibilitat.



Ángel Pérez

Vicepresident de restauració i sostenibilitat de l'AEHT



!nforma´t
  • www.aeht.es





bottom of page