top of page

Carmina Blay

Representant Territorial de l'Esport a Tarragona (2021-2023)


Aquesta revista que teniu a les mans neix d’una proposta il·lusionada de persones que es dediquen al món de l’esport, no només d’una manera professional sino que entenen la vida com un tot, amb una visió holística que comprèn tant l’estat físic com mental de la persona.

“Activa’t” us mostrarà temes d’actualitat d’esport, salut i nutrició. Tamb é us donarà l’oportunitat de conèixer esportistes i professionals de l territori, de casa nostra, així com equipaments esportius, clubs, professionals de la salut, etc..


La crisi pandèmica de la Covid-19 ens ha ensenyat que l’ésser humà és social per naturalesa, i que també necessita moure’s: Quantes persones han començat a fer esport d’ençà de la pandèmia?? Quanta imaginació no hi havia a les llars per intentar fer algun esport o exercici físic? Molts equipaments han

vinculat l’esport a partir d’aquests moment a l’espai exterior augmentat de forma considerable les activitats outdoor. I han posat al lloc que es mereix la importància de l’esport en la nostra vida quotidiana.


Com a Representant Territorial d’esports un dels objectius de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física és difondre les recomanacions d'activitat física per a una bona salut i aconseguir una població més activa.


Fer activitat física de forma planificada, estructurada i regularment ens proporciona una millora de la forma física i ens aporta benestar i qualitat de vida.


Ja ho deien els clàssics de l’antiguitat, en una frase que ha esdevingut un lema a seguir “Mens sana in corpore sano” Cal tenir una ment sana en un cos sa. Una fita no sempre fàcil. Us desitjo molta sort en aquesta nova aventura i molt d’esport a tothom!Pròleg-Comments


bottom of page