top of page

Codita

El Col·legi Oficial d'infermeres i infermers de Tarragona

El Col·legi Oficial d’Infermeres i infermers de Tarragona (CODITA) té seu a Tarragona ciutat i també disposa d’una delegació a Tortosa. Acull actualment prop de 4.000 infermeres i infermers de la província. La seva funció principal és la representació i defensa incondicional de la professió d’Infermeria, així com la protecció dels drets i deures de les seves col·legiades.

El Col·legi vetlla pels interessos professionals de les col·legiades, fomentant la visió social de les infermeres tarragonines, la seva competència i autonomia. També dona assessorament legal a les seves col·legiades, ofereix un ampli ventall formatiu de qualitat per tal que les infermeres puguin avançar en coneixements i habilitats i fomentar alhora la recerca infermera.


Disposa de 12 comissions de treball en àmbits com: salut mental, ajuda a la recerca, atenció urgent i prehospitalària, deontologia, geriatria, gestió-qualitat-seguretat, infermeria familiar i comunitària, infermeria del treball, infermeria integrativa, atenció hospitalària, infermeria pediàtrica i llevadores.!nforma´t
  • www.codita.org


Comments


bottom of page