top of page

Dra. Esther Mayol

La Dra. Mayol ens convida a un viatge al cor de la seva clínica, explorant com la seva passió per la bellesa personalitzada redefineix els estàndards de l’atenció mèdica estètica.

L’Exclusivitat de Clínica Mayol

Què destaca com a valor afegit a Clínica Mayol, diferenciant-la d’altres clíniques de medicina estètica?

La Clínica Mayol destaca per l’expertesa de l’equip mèdic, amb més de 20 anys en medicina estètica. Els metges, molts d´ells professors a l’Acadèmia de la Societat Espanyola de Medicina Estètica i del màster de ME a la UAB, també exerceixen com a assessors mèdics a nivell nacional i internacional, liderant recerques i publicacions científiques. La clínica, amb un personal excepcional, ofereix un ambient acollidor i centrat en el pacient, amb un espai de 485 metres i una decoració exquisida. El compromís amb l’ètica, la transparència i la cura del pacient són els pilars fonamentals de la nostra proposta. Valors: expertesa, professionalitat, qualitat, proximitat, excel·lència, innovació i formació continuada.


“Bellesa d’Autor”

Què transmet l’eslògan “Bellesa d’Autor” que defineix la vostra clínica?

“Bellesa d’Autor” evoca la singularitat, la cura excepcional i una personalitat distintiva. Implica una bellesa única, elaborada amb una atenció meticulosa que esculpeix el rostre o el cos amb un toc especial. L’essència radica en realçar la bellesa natural de cadascú, millorant l’aparença física sense perdre l’harmonia facial o corporal. La medicina estètica és un art, una manera d’embellir amb l’objectiu de realçar els trets naturals, corregir imperfeccions sense crear una aparença artificial. Busquem millores estètiques autèntiques i coherents amb la persona per ajudar a envelleir millor. Els procediments estètics no només milloren l’aparença externa, sinó que també tenen un impacte significatiu en l’autoestima, la confiança i la salut emocional de cada persona.


Els Tractaments Estrella

Quins són els tractaments més sol·licitats a Clínica Mayol?

A nivell facial, destaquen els tractaments per a arrugues d’expressió al front, entrecella i al voltant dels ulls. Utilitzem farciments dèrmics amb àcid hialurönic per a harmonització facial, recuperant volum, reposicionant teixits, omplint arrugues millorant llavis. Altres tractaments sol·licitats inclouen pilings i làser mèdic quirúrgic per a problemes de pigmentació, eliminació de lesions com nevus o berrugues, reducció de cicatrius i arrugues, eliminació de tatuatges, rejoveniment facial. Hidrafacial és la nostra estrella, tractament facial no invasiu indicat per a totes les edats i tots els tipus de pell. Amb 6 passos en un, ofereix neteja, exfoliació, piling, extracció d’impureses, aplicació de boosters d’hidratació amb antioxidants pèptids, factors de creixement, i llum LED. Hidrafacial millora la textura, Iluminositat, redueix línies i arrugues, tracta l’acne i millora elasticitat i fermesa. A nivell corporal, destaquen el tractament d’eliminació de varius mitiançant ecografia sense cirurgia, reducció de greix localitzat amb criolipölisis o lipolàser. També oferim tractaments per a cel·lulitis i flaccides. La popularitat d’aquests procediments varia segons tendències, època de l’any i necessitats dels pacients.


“Els nostres clients”

Quin és el vostre perfil de clients?

Principalment dones de més de 35 anys, amb una mitjana entre 45-60 anys. Un 10-20% homes en aquest grup d’edat també busquen procediments de medicina estètica. Tots volen millorar l’aparença, des procediments suaus fins a tractaments més complexos.


Tecnologia d’avantguarda

Amb quins mitjans tecnològics i humans conteu?

Disposem de tecnologia d’avantguarda i un equip multidisciplinari d’experts per a proporcionar resultats efectius i personalitzats. Destaquem làsers com Harmony XL Pro, CO2 Candela, Diode 1500, Nd Yag 1064 i Nd Yag QSW per a diverses aplicacions. Aparatologia corporal inclou radiofreqüència, carboxiterapia, pressoteràpia, criolipòlisi, EMSCULPT NEO, entre altres. En el tractament facial, destaquem tecnologies com hidrafacial, Aquapure, Dermapen, i més. El nostre equip multidisciplinari, format per 7 metges i 6 professionals no mèdics, aborda diferents unitats mèdiques per a proporcionar una atenció integral. Estem expandint les nostres unitats i tractaments per mantenir-nos a l’avantguarda.


Viu la teva pròpia experiència

Com motivaríeu aquells lectors que podrien tenir dubtes sobre la realització d’algun tractament? La millor manera d’eliminar dubtes és viure la pròpia experiència. Durant la primera visita a la clínica, els pacients poden abordar les seves preocupacions amb el metge, qui realitzarà una història clínica, exploració física i proporcionarà un diagnòstic. Amb això, es proposarà el millor tractament adaptat a les necessitats. El metge oferirà informació detallada sobre el procediment, opcions, beneficis, riscos i expectatives realistes. Amb un arsenal de tractaments disponibles, la confiança és clau. Cada persona necessita temps per reflexionar i decidir, assegurant-se que es senti còmoda i segura amb la seva elecció estètica.




Dr. Esther Mayol

Directora mèdica de la Clínica Mayol

Experta en Medicina Estètica


!nforma´t
bottom of page