top of page

Un oasi al costat de la ciutat

Club Tennis Tarragona

Un oasi al costat de la ciutat, amb una ubicació privilegiada a tocar de la Platja Llarga, a la urbanització de Cala Romana. El Club Tennis Tarragona disposa d’unes instal·lacions que ocupen 23.000 m2 i que compten amb 15 pistes de tennis i 14 pistes de pàdel. En els propers mesos el club viurà una renovació en les seves instal·lacions. A més, gimnàs, serveis mèdics i de benestar, piscines i restauració amplien l’experiència esportiva i social a Tarragona ciutat. Les instal·lacions romanen obertes de 7:30 h fins a les 22:30 h cada dia de la setmana.


Compta amb una escola de tennis de més de 300 alumnes i una escola de pàdel amb una gran varietat d’horaris. Obertes a tots els infants a partir dels 3 anys i adults que vulguin iniciar-se o perfeccionar aquests esports fins a arribar a la competició de més alt nivell. Una entitat reconeguda pel seu gran nombre d’equips de totes les edats a les primeres categories.


Així mateix, forma part del Club la Red Tennis Academy, un centre d’alt rendiment que té per objectiu principal la preparació integral dels tennistes, i que compta amb diferents programes destinats a l’assoliment del màxim desenvolupament humà i esportiu dels esportistes. Organitzador entre d'altres de proves i campionats internacionals, com ara la Red Cup, on les millors raquetes júniors mundials s'enfronten pel títol.

Les sales del seu gimnàs ofereixen una gran diversitat d’activitats dirigides, de diferents intensitats i tipologies, que es complementen amb un ampli ventall d’activitats a l'aire lliure que el Club organitza, tant de mar, aigües obertes, sortides en caiac, paddle surf com de muntanya, trail running, BTT i senderisme.


Val la pena conèxer el Club i viure l'experiència, al costatd'un paratge natural i rodejat de boscos travessats per camins i corriols. Situat a només cinc minuts del centre de la ciutat en cotxe i amb parada de dues línies de transport d'autobús municipal.
!nforma´t
  • www.tennistarragona.com


Commentaires


bottom of page