top of page

Escola CBT Vopak Terquimsa

Una nova etapa

L’Escola CBT Vopak Terquimsa ha patit en els últims anys diferents canvis de model per seguir la seva expansió a la província per acabar esdevenint una escola de qualitat i projecció pels joves jugadors i jugadores del territori.


En aquesta nova etapa de l'Escola, amb Francesc Canals i Paula Ibáñez al capdavant, l’objectiu principal és treballar per a millorar les condicions d’entrenaments d’aquests jugadors i jugadores plantejant un mètode d’entrenament individualitzat a cada una de les necessitats d’aquests jugadors i aconseguir també, un creixement d’aquesta Escola CBT Vopak Terquimsa.


Per articular aquest creixement, caldrà generar emoció, definir una idea de funcionament i innovar ampliant com a eina bàsica els coneixements dels nostres formadors, tant en la vessant tàctica i tècnica esportiva, com en la emocional de gestió de grups i de transmissió de valors.




Com treballem?

Dividim la setmana en 3 tipus de sessions:


Tecnificació: entrenament de 2 elements tècnics, tots els alumnes treballen els mateixos gestos tècnics. Normalment anem alternant, hi ha sessions en què treballem tots els alumnes junts i altres segons les capacitats tècniques, físiques i cognitives.


Grups de millora segons necessitats del jugador: entrenament distribuït en 3 grups. Exemple: hi ha alumnes que tenen dificultats per a fer una entrada per la dreta, i hi ha d'altres que necessiten un nivell de dificultat més elevat.


Entrenament d'equip: entrenen conjuntament els alumnes que jugaran el cap de setmana la competició. Els equips no són per nivells, sinó per edats.



1. ENSENYAR i EDUCAR

Esforç, atenció, aprendre a assimilar situacions vitals, autoconfiança, solidaritat...


2. MÉTODE

Observar i saber que obstaculitza el progrés : coordinatiu, cognitiu i/o condicional


3. NECESSITATS

Aprenentatge en l'adquisició de nous gestos i conductes. Consolidació dels gestos i conductes adquirides. Desaprenentatge.




!nforma´t
  • www.club-basquet-tarragona.negocio.site/


bottom of page