top of page

Estefania Serrano Agudo

Presidenta del Consell Esportiu del Tarragonès i Tinent d’Alcalde Primera i responsable d’Esports, Joventut i Hisenda de l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet.


L’esport és una activitat social que tothom, en major o menor mesura, ha practicat i/o gaudit com a espectador. En sentim a parlar cada dia als mitjans de comunicació, a les tertúlies amb els i les amigues, els i les companys/es de feina, acompanyem els nostres fills i filles a practicar-los... però, fins ara, no teníem cap referent informatiu del territori que ens parlés dels diversos vessants de l’esport. És a dir, de la pròpia activitat física viscuda i explicada per protagonistes reconeguts per tothom però, també i alhora, dels àmbits de la salut i la nutrició associades a la pràctica esportiva.


És en aquest espai que hi encaixa perfectament una iniciativa editorial com “Activa’t”, que arriba per cobrir aquest buit informatiu i per animar-nos, encara més, a practicar esport com a part d’un estil de vida saludable.

Aquest objectiu el compartim plenament des del Consell Esportiu del Tarragonès i, també, des de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet, dues entitats que treballen per al foment de la pràctica esportiva a tots els nivells però, molt especialment, en l’àmbit de l’esport infantil i formatiu.

Creiem fermament que cal incentivar l’esport ja des de la infantesa, perquè els nostres nens i nenes creixin amb la pràctica d’activitat física com un element més de la seva vida quotidiana. Fer esport ha de ser un hàbit més del nostre dia a dia. Un hàbit molt recomanable que, sens dubte, ens portarà a gaudir d’una vida més plena, saludable i satisfactòria, doncs per tothom són coneguts els múltiples beneficis que aporta l’esport: prevé malalties, millora la qualitat física i el funcionament de l’organisme, augmenta l’esperança i la qualitat de vida, ajuda a dormir millor, afavoreix les relacions socials i fomenta valors positius, millora la salut mental, millora la memòria i la capacitat d’aprenentatge i el rendiment escoltar, etc.


"Per tot plegat, us animo a fer esport i a gaudir-lo."


Pròleg

bottom of page