top of page

Indiba ® Facial

Què és INDIBA® i per a què serveix?

La radiofreqüència INDIBA és un tractament indolor i sense efectes secundaris que s'utilitza amb objectius tant terapèutics com estètics. El mètode INDIBA ajuda a fer que la pell estigui més hidratada, oxigenada i tingui un aspecte més lluminós.


¿Quin efecte produeix en l'àmbit facial?


Ajuda al nostre cos a regenerar les fibres de col·lagen i elastina sense necessitat d'aplicar cap producte de forma invasiva. Redueix l'aparença de les arrugues i les línies d'expressió i aconseguim un aspecte tens i reafirmat de la pell.


¿Quant dura una sessió d'INDIBA facial


Una sessió en l'àmbit facial inclou l'aplicació d'altres cremes i sèrums per tal de netejar la pell, nodrir-la i hidratar-la, buscant la combinació de la radiofreqüència amb aquests complements i obtenir els millors resultats. El tractament sol durar aproximadament una hora segons cada professional on també realitza massatge per facilitar l'absorció del producte a la nostra pell i modelar la zona.


¿Qui pot beneficiar-se d'aquest tractament?


Qualsevol persona amb l'objectiu de tenir una pell rejovenida i tensa.

La radiofreqüència INDIBA és un procés efectiu i no invasiu que no produeix efectes secundaris. Tan sols pot ocasionar un lleuger envermelliment en pell hipersensible.

El seu ús només està contraindicat en dones embarassades, en persones que duguin marcapassos o altres implants electrònics, i en pell amb ferides obertes o cremades.


¿Hi ha límit en el nombre de sessions amb aquesta radiofreqüència?


No. Una de les característiques més notables de la INDIBA facial és que un tractament en el qual es nota una gran millora a la pell des de la primera sessió. Tanmateix, els seus efectes són acumulatius: si continuem amb el procediment al llarg del temps els seus resultats poden prolongar-se durant mesos.

El professional serà qui determini el nombre de sessions i els seus intervals que poden ser setmanals o cada quinze dies.

¿Puc patir un efecte rebot si deixo de realitzar sessions?


És impossible patir un efecte rebot perquè amb el mètode INDIBA s'arriba al millor estat de la pell que pot produir la persona de forma natural, gràcies al fet que no s'injecta cap classe de substància. Això significa que la pitjor situació que es pot donar és (en cas d'abandonar totalment l'ús d'Indiba durant mesos) tornar a l'estat inicial que presentava la nostra pell abans de començar la primera sessió.!nforma´t
  • C. Higini Anglès, 4, local 18, bajos, 43001 Tarragona

  • 615 23 29 00

  • www.ericvicensfisioterapia.com

Comments


bottom of page