top of page

Montse Caelles

Regidora de Cultura i Projecció de Ciutat, de Promoció de Ciutat i de Relacions Cíviques de l'Ajuntament de Reus (juny 2019 - juny 2023)


Reus és una ciutat d'hoquei… Però també: gimnàstica rítmica, patinatge, futbol, tennis... hi ha clubs de la ciutat emblemàtics amb aquestes disciplines.

Quin tipus d'esdeveniments esportius són els més populars a Reus i com es beneficia la ciutat?

Com a regidora de Promoció de Ciutat és important la percepció que es té a la ciutat, quins són els esdeveniments esportius que més interès desperten, per tant, contestant-te, jo diria que n'hi ha un que ara desperta molt d'interès, que és el pàdel.

L'any passat va ser el primer any que vam ser seu oficial del World Pàdel Tour, això va portar un gran interès en l'àmbit de visitants, però també es fa fer perquè ens consta la gran afició que hi ha al pàdel a la ciutat.


Una cosa que també haurien de fer valdre de la ciutat de Reus és que moltes vegades treballem diferents disciplines, esport i solidaritat, solidaritat amb campanyes de restauració.


Com col·labora Reus Promoció amb els esdeveniments esportius per maximitzar-ne l'import econòmic a la ciutat?

Primer i més rellevant, és tenir una estreta col·laboració amb la Regidoria d'Esports, per poder treballar estratègies conjuntes i per poder aprofitar al màxim la inversió que es fa quan s'aposta per un esdeveniment esportiu. El fet d';actuar de canal i altaveu d'allò que s'està produint a la ciutat fa que la nostra ciutat es conegui a l'exterior.


Un esdeveniment esportiu és una gran oportunitat de donar a conèixer la teva ciutat a diferents públics, llavors, aprofitem donant-los-hi informació de la ciutat, una bossa, un Welcome Pack, punts d'informació turística…..


Quan són esdeveniments molts grans, participem fent promoció de la ciutat a través dels seus

canals. I també actuem moltes vegades com a patrocinadors.


Els restauradors se n'adonen quan hi ha activitats esportives?

Molt!!! Per exemple, el World Pàdel Tour és un esport molt social i que convida moltíssim a comentar la jugada, és el tipus de públic que li agrada sortir, socialitzar... amb aquests interessos de foodies, de gent que li agrada la gastronomia, tastar vi, el vermut...


Com es beneficia el sector hoteler de la ciutat durant l'esdeveniment?

Normalment, els organitzadors quan planifiquem un esdeveniment esportiu de més d'un dia, es posem en contacte amb els hotels. Així, en aquella mateixa pàgina d'inscripció a l'esdeveniment els inscrits poden consultar quins serveis se'ls ofereix a la ciutat.


Quins plans té Reus Promoció per continuar promocionant la ciutat com a destinació turística esportiva i consolidar-se com a tal?

D'una banda, continuar col·laborant i establint sinergies amb el departament responsable de la creació d'aquests esdeveniments o amb l'acompanyament amb altres clubs privats de la ciutat.


I de l'altra banda, continuar invertint moltíssim en la promoció i en la facilitació de què es produeixin aquests esdeveniments, tant per agents de la ciutat com per captar-los cap a la ciutat.

Però, també és cert, que tenim una aliança turística amb Salou, Cambrils i la Pineda, per poder complementar l'oferta que ells ja ofereixen com a ciutat.



Regidora de Cultura i Projecció de Ciutat,

de Promoció de Ciutat i de Relacions Cíviques

de l'Ajuntament de Reus (juny 2019 - juny 2023)


bottom of page