top of page

Mònica Balsells

Presidenta del Reus Deportiu per tercer mandat consecutiu

Què li impulsa continuar liderant el projecte?

Des del primer dia que vaig ser elegida presidenta del Reus Deportiu, el meu principal objectiu ha estat i és sanejar-lo econòmicament i renovar les instal·lacions que han envellit amb el pas del temps perquè siguin funcionals per a tots els socis en tots els sentits. En el tema econòmic, el club va presentar resultats positius en l’exercici anterior a la pandèmia. Amb el coronavirus el club va tancar les portes i va perdre un gran nombre de socis, fet que va provocar de nou un retrocés. Actualment, la crisi energètica ens està debilitant de nou amb uns preus desorbitats. Volem solucionar-ho amb alternatives. Tot això em dona forces per continuar liderant el projecte.


Aquestes alternatives passen per al projecte d’autosostenibilitat energètica que van aprovar els socis en la darrera Assemblea Extraordinària. És la iniciativa més il·lusionant d’ençà que és presidenta?

Sí, és el projecte més rellevant el qual tirem endavant. Volem que el club sigui 100% autosostenible amb energia solar fotovoltaica. Recentment, hem rebut una subvenció i finançament extern per començar.


Hi està havent una recuperació progressiva de socis després de l’estabilització de la covid-19?

El club tenia 6.366 socis abans de l’arribada de la pandèmia, el març del 2020. Un any després, el març de 2021, en registràvem 3.798, el punt més baix des de soc presidenta. Amb la reobertura de les instal·lacions i a base de promocions hem anat recuperant massa social progressivament. Actualment, el Reus Deportiu té poc més de 5.000 socis i per a mi és un repte aconseguir incrementar aquesta xifra.

Sempre ha manifestat la importància de fer salut.

Al club oferim fer salut a totes les edats. Hi ha des de cursos per a embarassades i nadons fins a classes dirigides per a la tercera edat, com podrien ser les aquàtiques, tot passant per seccions esportives que inicien l’activitat des de ben petits, o l’espai de gimnàs i càrdio, el qual hi predominen els adolescents i majors d’edat.


Un desig que vulgui que es faci realitat per al Reus Deportiu.

Continuar treballant intensament perquè el Reus Deportiu continuï sent un club esportiu i de salut de referència a Catalunya.


bottom of page