top of page

Salut i sostenibilitat. Valor afegit dels restaurants de l’AEHT

Que el Restaurant Les Moles d’Ulldecona hagi guanyat una Estrella Verda de la La Guia Michelin i que l’Antic Molí també la tingui; no és casualitat. És sinònim que alguna cosa està canviant en el sector hostaler; qui cada cop aposta més per una cuina sostenible. I és que sostenibilitat és sinònim de salut. I és que la salut va intimament lligada a la nutrició.


Anar a dinar o sopar fora és un plaer pels sentits, però també pot ser un benefici per al nostre organisme i pel nostre entorn. Perquè apostar per la cuina amb productes de proximitat, a banda de contribuir al desenvolupament econòmic del territori; ofereix als clients un producte fresc, elaborat amb la mínima intervenció, que compta amb una distribució més curta, una menor necessitat d’embalatge, emmagatzematge, transport i conservació, i en conseqüència, ofereix un producte més saludable als comensals i beneficia al planeta.


A l’AEHT comptem amb nombrosos socis que aposten, des de fa temps, per una concepte de gastronomia més conscient i responsable, com per exemple Jeroni Castell; xef del Restaurant Les Moles d’Ulldecona, guardonat amb una Estrella Michelin i recentment amb una Estrella Verda. Ell, juntament amb 11 restaurants més, formen part del Consell d’Experts de l’AEHT, un clar exemple de la qualitat gastronòmica a la província de Tarragona, però també de la consciència col·lectiva i del futur del sector hostaler.
Francesc Pintado

President de la Federació d'Associacions d'Empresaris d'Hostaleria de la província de Tarragona


Comments


bottom of page