top of page

Viu l’estiu al Monterols!

Club Tennis Reus Monterols

El Club Tennis Reus Monterols és un club multiesportiu amb una activitat principalment familiar ubicat a Reus. Actualment, compta amb 12 pistes de pàdel i 18 de tennis. A més, disposa d’un modern i complet Fitness Center amb maquinària d’última generació i classes dirigides, zona de Crosshiit, etc.


Tant els adults com els més petits poden jugar a tennis i pàdel o perfeccionar el seu nivell a l’escola o gaudir d’una estona de diversió a la piscina, al frontó, al camp de futbol, als gronxadors, al circuit de jogging... o realitzar un bon àpat en família al Restaurant que hi ha al Club.


A més, durant els mesos d’estiu, oferim a nens i nenes de qualsevol edat un campus d’esport amb tennis i pàdel a l’eix, ple d’activitats on no falta diversió, amb tallers aquàtics, didàctics i manualitats, psicomotricitat, joc simbòlic i contacontes, entre d’altres.

Per als nens i nenes de 3 a 12 anys oferim amb el campus multiesportiu un programa idoni per passar un estiu inoblidable practicant múltiples esports a l’aire lliure, fent manualitats i tallers, remullant-se a la piscina, aprenent una mica d’anglès, amb festa aquàtica tots els divendres i coneixent nous amics!


I per als més grans oferim el campus jove, un campus específicament creat perquè els joves també s’ho passin d’allò més bé durant l’estiu amb un programa d’activitats i esports adaptats a la seva edat: multiesports (tennis, pàdel, bàsquet, futbol, etc.), fitness (Cross Hiit, Cycling, Zumba, etc.), piscina, festa aquàtica cada divendres i l’acampada jove!!


A més, continuem amb l’escola de tennis, pàdel i natació per aquells nens i nenes que vulguin iniciar-se o millorar la seva tècnica individual i millorar la seva preparació física amb entrenadors titulats.


Viu l’estiu al Monterols!!nforma´t

Comments


bottom of page